Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-02@03:49:35 GMT

شبندر برای بورس شانس نیاورد|بررسی نماد شبندر

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۹۴۹۵

سهم شبندر با بازگشایی ۵۰ درصدی در روز دوم ریزش بازار بورس درحال معامله شدن است. این سهم به ناحیه مقاومتی ۶۰۰ تومان تا اینجای کار واکنش نشان داده است و باید دید بازار توان خرید‌های قدرتمند را دارد تا بتواند از این ناحیه عبور کند یا خیر.   به گزارش پول نیوز، ریزش شاخص بورس با حواشی ریزش دلار آغاز شد و با ترس ریزش دلار، بازار بورس هم درگیر این ترس شد و حالا سهامداران از دو نگاه به بازار نگاه می‌کنند:  
۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلار اگر ریزش کند سهام بازار بورس هم محکوم به ریزش است

۲. دلار اگر رشد کند بازار بورس ممکن است در زمانی کوتاه درجا بزند، ولی به رشد خود ادامه می‌دهد.

پس تا سطوح قیمتی نشان داده شده در ویدئو، به سمت بالا یا پایین شکسته نشود، بازار در این محدوده نوسان خواهد کرد.
سهامداران شرکت‌های پالایشی توجه کنند که ارزش بنیادی سهام پالایشی بسیار بالاست و برای بلند مدت توصیه به نگهداری دارم.
در این برهه زمانی فعلا بازار در شوک قیمت دلار قرار دارد و افت دلار به سهامداران جهت داده است تا فروشنده سهام خود شوند. به اعتقاد من این ریزش‌ها را اگر دولت حمایت کند، به راحتی جمع آوری خواهد شد تا دوباره مرداد ماه ۱۳۹۹ را بخاطر نیاوریم.
امید سهامداران به رئیس جمهور جدید یعنی آقای رئیسی است که با قول‌های وزیر اقتصاد خود، قصد دارند ضرر‌های مردم را جبران کنند.
باید دید این وعده‌های عملی خواهد شد یا خیر. البته اگر با رشد دلار و ایجاد ابرتورم، رشد سهام بازار بورس را ایجاد کنند، کار خاصی انجام نشده و این رشد به دلیل رشد دلار بوده است. چون مردم هرچیزی را خریداری میکنند فقط برای اینکه ریال نگه داری نکنند.

مهم این است که با تثبیت دلار، اعتماد را به بازار بورس برگردانیم.
حال دلتون عالی

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شبندر شبندر در بورس بورس بازار بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۹۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی